Stijlvolle aluminium ramen en deuren

Bij de selectie van je ramen en deuren wil je onbeperkte keuzevrijheid op het vlak van kleuren en stijlen. De ultieme match met de rest van je bouwproject, daar streef je naar. Met de aluminium ramen en deuren van Finstral zit je alvast goed: een streling voor het oog én topscores op het vlak van energie.
Kies je kleur en stijl in onze toonzaal

Unieke samenstelling

One of a kind – de beste omschrijving voor de aluminium ramen en deuren van Finstral. De uniciteit van de profielen zit ‘m in de bijzondere samenstelling: een pvc-kern met daarrond een aluminium schil. Zo geniet je zowel aan de buiten- als de binnenzijde van je woning van stijlvolle raamprofielen in een kleur naar keuze. Allemaal gemaakt uit gerecycleerd aluminium om de impact op het milieu te verkleinen.

Energiezuinige ramen en deuren

Omdat aluminium een temperatuurgeleider is, hebben de meeste aluminium ramen en deuren een slechtere isolatiewaarde dan exemplaren uit pvc. Gelukkig geldt dat niet voor de aluminium ramen en deuren van Finstral. Dat heeft alles te maken met de pvc-kern die feilloos isoleert. Bovendien last Finstral het kunststofkernraam in de hoeken aan elkaar en verkleven ze de beglazing met de raamvleugels. Daardoor hebben onze ramen een hoge score op luchtdicht en scoren ze uitstekend op je blowerdoortest.

Overtuigd van aluminium ramen?

Contacteer ons ­of kom meteen langs

Aluminium buiten – pvc binnen

Graag de effecten op het milieu nog verkleinen zonder toegevingen te doen op het vlak van kleur en stijl in je buitengevel? Dat kan met de Finstral pvc-ramen en -deuren met aluminium schil aan de buitenzijde. Aan de binnenkant kies je dan voor profielen gemaakt uit hoogkwalitatief kunststof. De bijzondere scores op het vlak van energie blijven én je profielen bevatten minder aluminium, waardoor ze beter scoren op de Levenscyclusanalyse (LCA), die de milieu-impact van onder meer ramen en deuren meet.

Heb je even tijd om je project te bespreken met ons?

Contacteer ons