Authentieke houten ramen & deuren

Je loopt helemaal warm van de authentieke look-and-feel van houten ramen en deuren, maar je hebt geen zin in een intensief onderhoud ervan? Geen nood, bij Studio Frank kan je terecht voor heel wat innovatieve oplossingen. Wat je uiteindelijke keuze ook wordt: met onze ramen en deuren komt zowel je buitengevel als je interieur helemaal tot z’n recht.
Ontdek de mogelijkheden in onze toonzaal

Hout all the way

Ga je resoluut voor houten ramen, deuren of een garagepoort, dan kies je bij ons zelf welke meest voorkomende houtsoort het best bij je bouwproject past. En ook wat de stijl betreft, bieden we variatie. Bovendien wordt al het buitenschrijnwerk gelakt, zodat het de eerste 5 à 10 jaar geen extra onderhoud nodig heeft.

“Om de oorspronkelijke glorie van oude gebouwen te herstellen, maakt de houtschrijnwerkerij waarmee we samenwerken perfecte replica’s van originele voordeuren, ramen en meer. Een bijzondere finishing touch voor je bouwproject.”

 

Frank van Grinsven – zaakvoerder Studio Frank

Unieke mix van echt hout & aluminium of pvc

Binnen in huis de warmte van echt hout en buiten de unieke kwaliteiten van aluminium of pvc. Finstral maakt het waar met kwalitatieve raam- en deurprofielen met pvc-kern en een decoratieve houten afwerking aan de binnenkant en een pvc-profiel of aluminium schil aan de buitenkant. Bovendien geniet je dankzij de luchtdichte en sterk isolerende pvc-kern van sublieme energiescores. De kern zorgt er eveneens voor dat er langs buiten geen vocht bij het hout kan. De afwerking uit echt hout wordt zo optimaal beschermd en vraagt verder geen onderhoud.

Écht hout of aluminium met houtlook

De Finstral houtprints voor aluminium of pvc-ramen zijn van superieure kwaliteit en houden zonder problemen je ogen voor de gek. De houtprints zijn namelijk zo realistisch dat iedereen gelooft dat je houten ramen koos. Zo combineer je de warme look van hout ook aan de buitenkant met het gemak van een aluminium of pvc-raam.

Heb je even tijd om je project te bespreken met ons?

Contacteer ons