Altijd duidelijk

Dat is ons motto. Want door jou als klant heldere informatie te bezorgen over onze ramen en deuren, kan jij weldoordachte keuzes maken. Het sluit naadloos aan bij de persoonlijke aanpak die Studio Frank typeert. En daar pluk jij de vruchten van. Samen gaan we op zoek naar de ramen en deuren die optimaal passen bij je bouwproject.

Sterk partnership met Finstral

Studio Frank en Finstral – het is een gouden tandem die al jaren mooi werk levert. Onze samenwerking startte in 1999 ten tijde van de samenwerking met Finestra (Finstral verdeler te Turnhout). In 2006 doopten we Grinord (Finstral verdeler te Mechelen). Maar het was wachten tot 2018 toen Finstral het ‘partner studio’ concept wilde toekennen aan de limburgse provinciehoofdstad. Het concept is duidelijk: Studio Frank is een partner studio van Finstral. De inrichting van onze showroom past perfect bij de branding van de ramenfabrikant en toont alle technieken die ze in huis hebben. En dat zijn er heel wat. Zo biedt Finstral een flexibel antwoord op het te besteden budget van de klant.
Eigen aan Finstral is dat ze al hun ramen en deuren van A tot Z zelf ontwikkelen. En dat mag je letterlijk nemen: de ramen ontwerpen, de profielen extruderen of poederlakken, het glas produceren, de raamconstructie maken en het sluitwerk vervaardigen. Alles is Finstral, waardoor ze de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

Frank van Grinsven
Zaakvoerder – opmetingen & operationele taken

Greet van Heertum
Administratie

Anton van Grinsven
Calculator & kleine verkoop

Voor de plaatsing van je ramen, deuren en garagepoorten rekenen we op de expertise van onze vaste medewerkers. Stuk voor stuk vakmannen met de juiste materiaalkennis en technische knowhow.

Heb je even tijd om je project te bespreken met ons?

Contacteer ons