Over ons

Aangename kennismaking!

Welkom! Mijn naam is Frank van Grinsven en ik ben de zaakvoerder van Studio Frank. Mijn samenwerking met Finstral startte reeds in 1999 (Turnhout). In 2006 was de tijd rijp om een eerste eigen Finstral verdeelpunt mee op te richten (Mechelen). In 2013 ruilde ik deze zaak om te kunnen specialiseren in bedrijfsmanagement in dezelfde sector. Zo maakte ik kennis met Janssen Ramen, een top houtschrijnwerkbedrijf in de Kempen. Na enkele jaren deel uit te maken van het managementsteam, groeide het idee om opnieuw een eigen toonzaal op te richten. En dit, énkel met bedrijven (leveranciers) die kwaliteit en vertrouwen kenmerken.

In samenspraak met Finstral werd gekozen voor Hasselt als basis voor het verdelen van diens producten. De naam ‘Studio Frank’ werd gekozen omwille van het concept van de toonzaal volgens Finstral-concept ‘Partner Studio’. Dit concept zal het komende decennium in geheel Europa gevolgd worden door verdelers die voldoen aan specifieke voorwaarden.

Met Finstral en Janssen Ramen kies ik voor bedrijven die het gehele productieproces in eigen beheer doen om kwaliteit te kunnen garanderen. Hierdoor wordt altijd het beste product gemaakt. Eigen technieken, eigen beoordelingen, eigen hoogstaande garantie.

Studio Frank is Uw partner tussen U en kwaliteitsfabrikanten. Heeft U vragen voor, tijdens of na uw aankoop ? U kunt ons steeds bereiken… wij staan klaar voor U.

wij stellen ons graag even voor.....