Pvc ramen en deuren die decennialang meegaan

Mooie, elegante ramen en buitendeuren die ook nog eens energiezuinig zijn? De pvc ramen en deuren van Finstral hebben heel wat voor je in petto: een uitstekende isolatiewaarde, zeer goed luchtdicht en gemaakt van hoogwaardige kunststof die minstens 30 jaar en langer meegaat. De ultieme raamoplossing voor jouw bouwproject.
Kom langs in onze ­toonzaal

Finstral pvc ramen en deuren – een duurzame keuze

Onze profielen zijn een graag geziene gast bij EPB-verslaggevers. Daar zit de sublieme isolatiewaarde ongetwijfeld voor iets tussen. Met een Uf-waarde van 1,1 en een Ug-waarde van 1,0 behoren de Finstral pvc-ramen en -deuren tot de beste leerlingen van de klas. Dankzij de extra middendichting zijn ze nog beter lucht-, water- en geluidsdicht. Door het productieproces volledig in eigen beheer te houden, is Finstral op weg om CO2-neutraal te zijn in 2030.

Esthetische klasse

Natuurlijk wil je voor je bouwproject oerdegelijke ramen en deuren. Schrijnwerk dat tegen een stootje kan en door de jaren heen niet aan schoonheid inboet. Dat hebben we bij Studio Frank goed begrepen. Onze Finstral ramen zijn dankzij het mooie design esthetisch gezien de juiste keuze. Verkrijgbaar in verschillende kleuren – zoals crème, wit, satijn en grijs – en steeds in de massa gekleurd. Zo vallen beschadigingen op de profielen niet of minder hard op en kunnen ze ook goed hersteld worden.

Bovendien walst Finstral de houtnerf- of de satijnstructuur van alle pvc-ramen en -deuren zowel aan de binnen- als de buitenkant in. En dat brengt heel wat voordelen met zich mee.

Overtuigd van kunststof ramen?

Contacteer ons ­of kom meteen langs

Pvc met aluminium – het beste van 2 werelden

Zit de kleur die perfect bij je gevel past niet in ons aanbod kunststof profielen, dan zijn de Finstral pvc-ramen en -deuren met aluminium schil aan de buitenzijde wellicht iets voor jou. Met een waaier aan kleuren die dankzij het poederlakken van het aluminium 100 % kleurvast zijn en een breed gamma aan stijlen – van klassiek tot ultrastrak – geniet je optimaal van de voordelen van aluminium. Tegelijkertijd haal je profijt uit de sterke isolatiewaarde en luchtdichtheid van pvc. Het beste van 2 werelden dus.

“In tegenstelling tot ramen van andere merken die hooguit 20-25 jaar meegaan, zien we dat Finstral ramen en deuren na 40 jaar nog steeds in goede conditie zijn.”

 

Frank van Grinsven – zaakvoerder Studio Frank

Heb je even tijd om je project te bespreken met ons?

Contacteer ons