Zonwering passend bij je woning

Natuurlijk geniet je van de gratis warmte-energie van de zon, maar door de klimaatopwarming denk je meer aan een goede zonwering ? Studio Frank heeft voor alle situaties een aangepaste oplossing. En heerlijk als je bescherming tegen de zon nog wat extra privacy geeft. Welke type zonwering je ook kiest, we houden steeds rekening met de stijl van je woning.

Efficiënt en stijlvolle Raffstore

Regel in een handomdraai de ideale stand van de aluminium buitenlamellen en je krijgt een aangename lichtsfeer in je interieur. Of kantel de lamel gesloten en vermijd inkijk van voorbijgangers. De vuilafstotende coating maakt dat je weinig onderhoud hebt. Geschikt voor zowel kleine als grote raampartijen ; ook met windzekering leverbaar.

“Met de stralingswarmte van de zon wordt je woning gratis verwarmd. Een goede combinatie tussen glas en zonwering zijn belangrijk. Je kiest best voor glas met een hogere g-waarde, die warmte goed doorlaat, en een buitenzonwering die voldoet aan je gebruikswensen. ”

 

Frank van Grinsven – zaakvoerder Studio Frank

Textiel zonnescherm of screen

Meest gebruikt dankzij de compacte inbouwmogelijkheden en meer nog omdat het zo mooi en strak is. Kies je voor de standaard 5% open weving van het glasvezel doek ? Door een dichtere weving, kan je zelfs tot 1% beschermen. Een inbouwscreen is nauwelijks zichtbaar maar een opbouwscreen is ook mogelijk. Voor de kleinste ramen kan het doek ook op een vliegenraamkader gespannen worden of is een compact veersysteem, handbediend, leverbaar. Voor ieders budget is er een oplossing.

Rolluiken zijn nog steeds mogelijk maar bieden geen voordeel meer in veiligheid, isolatie, geluids- of luchtdichtheid. Al bieden ze nog wél dat gevoel.

Finstral ingewerkte zonwering “Twin-line”

Dacht je alle zonweringsystemen al te kennen ? Dan wordt het tijd om kennis te maken met het unieke Twin-line systeem van Finstral. Deze zonwering voor opendraaiende vleugels wordt ingebouwd aan de buitenzijde van het isolatieglas en achter een beschermende voorzetvleugel. Jouw voordeel ? Da’s simpel, je verliest geen plaats in de hoogte want er is geen opbouwkast nodig. Minder gedoe met inbouwen levert je al gauw de beste geluids- en luchtdichtheid op. Ook de extra glasplaat verbetert de thermische isolatie.

We nemen graag de tijd om je zonwering te bespreken!

Contacteer ons